Somogyi Bosch Car Service Solt

Rólunk

A Somogyi és Somogyi Kft. 1996 -ban alakult családi vállalkozásként. Solti telephelyünk 2000 óta tagja a Bosch szervízhálózatának, ahol autó és haszongépjármű javítást, gumis, motordiagnosztikai munkákat és Bosch garanciális javítását vállalunk.

Hartai műszaki vizsga állomásunkon műszaki vizsgáztatást, eredetiségvizsgálatot illetve tachográf illesztést végzünk.

Miért válassza a Somogyi Bosch Car Service műhelyét?

A Somogyi Bosch Car Service – az autószakértő. A legjobb választás, ha az autójának kiemelkedő szervizminőséget szeretne. Akár tanácsadásra, szerelési vagy diagnoszikai munkára van szüksége, solti szervizünkben mindenben tudunk segíteni – a szakértelem pedig párosul a világ egyik vezető autóipari beszállítójának, a Bosch egyedülálló szakértelmével.

Rólunk mondták

Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, soron kívül fogadták a "hirtelen hibás" autónkat, és péntek délután ellenére is mindent megtettek, hogy biztonságban kelhessünk útra. Ezúton is köszönjük szépen! 🙂

Farkas Ilus

Váratlanul hagyott minket cserben az autónk péntek délután. Somogyi úr és munkatársa percek alatt értünk jött, a műhelyhez irányított, megállapította a baj okát, és máris alkatrészt rendelt. Időben, maximális tájékoztatás mellett, korrekt áron, alapos és lelkiismeretes munkát végeztek!

Gábor Erika

Több, mint 10 éve járok hozzájuk, és profi minőségben a megbeszélt határidőre elkészült minden karbantartás, javítás. 🙂

Szabó Csaba

Bejelentkezés szervizünkbe

Az űrlap kitöltésével jelentkezhet szervizünkbe, munkatársunk a jelentkezés után felveszi Önnel a kapcsolatot.

* kötelező mezők

9 + 9 =

Call Now Button