Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozatunk a https://somogyibosch.hu/ honlap által folytatott adatkezelési elveket és gyakorlatokat tartalmazza.

1.Adatkezelő
Adatkezelő Somogyi & Somogyi Kft. Székhely: 6320 Solt, Fűzfa u. 8. Adószám: 11423883-2-03 Kapcsolat: somogyizsolt@freemail.hu Cégjegyzékszám: 03-09-104972

2. Milyen adatokat kezelünk?
Google Analytics. A honlap böngészésekor anonim módon egyedi azonosítót kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal felveszi a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját és a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.
Kapcsolati űrlap. A weboldalon lehetősége van üzenetet küldeni kapcsolati űrlapon keresztül. Ekkor önkéntesen hozzájárul alábbi adatai kezeléséhez:
Neve;
Telefonszáma;
E-mail címe.
Ha az adatait pontatlanul adja meg, azért az adatkezelő nem tud felelősséget vállalni. Az adatait a Gmail szerverén tároljuk.

3. Miért kezeljük az adatokat?
A személyes adatok kezelésének célja hogy kapcsolatot tartsunk Önnel;
A Google Analytics által használt adatok anonimak. Minden megadott adatot bizalmasan kezelünk, és harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

4. Az adatkezelés időtartama
A Google Analytics által létrehozott cookiek 30 napig érvényesek, a session ID-k a honlap elhagyásakor törlődnek. Az Ön által megadott adatokat kérése esetén 10 munkanapon belül töröljük. Ezt az igényt az somogyizsolt@freemail.hu e-mail címen jelentheti be.

5. Az adatkezelési szabályzat jogalapja
Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásával történik, ez a jogalap. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a somogyizsolt@freemail.hu e-mail címen ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a somogyizsolt@freemail.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

6. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények
Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy Somogyi & Somogyi Kft. a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.
A adatvédelemi szabályokról az alábbi törvényekben tájékozódhat:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

Bejelentkezés szervizünkbe

Az űrlap kitöltésével jelentkezhet szervizünkbe, munkatársunk a jelentkezés után felveszi Önnel a kapcsolatot.

* kötelező mezők

6 + 7 =

Call Now Button